NL / PL / EN / ES / RO
Zoeken Menu

Gratis webinar ‘Je mogelijkheden als uitzendkracht’

Waarom is duurzaam inzetbaar zijn zo belangrijk tegenwoordig? Wat betekent een leven lang ontwikkelen? Wat zijn mijn rechten en plichten als uitzendkracht? Waar kan ik terecht voor al mijn vragen? Waarom is werken aan je gezondheid, veiligheid en vaardigheden tijdens je werk zo belangrijk?

Op deze vragen en meer geven wij je samen met DOORZAAM antwoord tijdens dit webinar.

DOORZAAM is de stichting die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De SNCU is de stichting die zicht richt op het geven van voorlichting over de CAO voor uitzendkrachten.

Omdat je als uitzendkracht waarschijnlijk niet altijd precies weet wat je mogelijkheden zijn, of van welke regelingen je gebruik kunt maken geven wij deze gratis online webinar.

Tijdens dit webinar informeren we je over:

1) Beloning (elementen van de inlenersbeloning) en trajecten die je kunnen helpen met je financiën
2) Arbeidsongeschiktheid: wat zijn je rechten en plichten wanneer je ziek bent? Wat kun je zelf doen om te voorkomen dat je ziek(er) wordt?
3) Uitzendcontracten en het fasensysteem en wat is er mogelijk om je te ondersteunen bij je loopbaanontwikkeling
4) Scholing. Wat kun je zelf doen? En waarom is duurzame inzetbaarheid zo belangrijk?

Meld je aan voor dit webinar van drie kwartier. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Laat het even tijdig weten. Dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken.

Datum: donderdag 20 mei Tijdstip 19.30 – 20.15 uur
Locatie: Microsoft Teams
Voor wie: Uitzendkrachten

Let Op! Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je behoort tot één van de volgende groepen: Je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Dit webinar wordt gegeven in de Nederlandse taal.